Sphinx gokautomaat

Sphinx-sleuf

De Sphinx gokautomaat is een kleine schat, net zoals die ontdekkingsreizigers ontdekten toen ze geleidelijk nieuwe kamers ontdekten in de grote piramides van Egypte, die graven van farao’s en echte afzettingen van goud en artefacten bleken te zijn. In Sphinx gaat de tijd terug tot het tijdperk van de farao’s zelf, en leidt de speler door een pad van prijzen en spannende bonusfasen, allemaal in één machine. In deze review van de Sphinx gokkast ontdekken we samen de belangrijkste aspecten, waaronder de meer technische speldetails.

Technische details

De Sphinx gokautomaat heeft het traditionele 3 × 5 display, d.w.z. met 3 regels en 5 rollen. Op ditzelfde raster zijn er 5 winlijnen om de prijscombinaties te creëren. Over prijzen gesproken, er moet worden opgemerkt dat Sphinx zowel in de paragraaf 6a-versie als in de VLT-versie aanwezig is: één bestaat uit een eenvoudig slot, terwijl de VLT Sphinx een videoloterij is waarmee je jackpots van enkele honderdduizend euro kunt winnen: Mega (tot € 500.000), Super (tot € 100.000) en Easy (kamerjackpot, tot € 5.000).

Hoe te spelen

Sphinx Bonus (Sphinx)

De Sphinx gokautomaat heeft één hoofdspel en twee bonusspellen. Het doel van de speler in het standaardspel is om dezelfde symbolen uit te lijnen langs de vijf beschikbare winlijnen. Als de speler erin slaagt om 3 of meer symbolen van de munt in hetzelfde scherm weer te geven, begint het bonusspel van de Sphinx (Sphinx) waarin je de verborgen prijzen in de sarcofagen moet ontdekken. In ditzelfde spel kun je naast de prijzen een beeldje van de sfinx vinden waarmee je naar een volgende kamer kunt gaan met nog hogere prijzen.

De Sphinx gokautomaat heeft ook twee speciale symbolen, een joker en een scatter. De eerste vervangt alle symbolen van de sleuf, de tweede kan combinaties in willekeurige volgorde maken zonder dat ze dus moeten worden uitgelijnd.

Cheats voor de Sphinx gokautomaat

Deze barslot behoort tot de nieuwe categorie van slots komma 6a en in zijn videolottery-versie tot die van VLT is het absoluut onmogelijk om ermee te knoeien. Dit benadrukken we vanwege het feit dat velen trucs zoeken voor de Sphinx gokautomaat, in de hoop dat er een methode is om hem uit / aan te zetten die kan helpen bij het winnen. We benadrukken het ook, omdat je op deze manier er ook zeker van bent dat wanneer je gaat spelen, je de zekerheid hebt dat de manager geen apparaat heeft waarmee je op bepaalde tijden kunt winnen. In Italië hebben ze alle kleuren gezien, maar de categorie slots paragraaf 6a heeft het probleem volledig opgelost en hetzelfde geldt voor de VLT. In dit opzicht vertellen we je dat de belangrijkste truc voor de Sphinx-gokautomaat is om naar de VLT-versie te zoeken, zodat je hele hoge jackpots kunt winnen in plaats van de paar honderden euro’s die je zou kunnen winnen als je veel geluk hebt in paragraaf 6a. Het spel is hetzelfde, maar je kunt tot € 500.000 winnen in één hit: niet slecht!

Categories Casino

Post Author: aborg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *