Karate Pig Slot Machine: gratis spel en recensie

Beschrijving en idee van het spel Karate Pig slotmachine

De geïmproviseerde wereld van de Karate Pig gokautomaat is allemaal gebaseerd op het woordspel van zijn titel en de 5 rollen zullen je verrassen met 40 winlijnen om grote winsten te behalen. Om dit te doen heeft Microgaming ook Scatter- en wild-symbolen beschikbaar gesteld om volledig te worden benut met zeer aanwezige gratis spins en een totale jackpot die kan oplopen tot 5.000 euro. Het plezier is volledig gegarandeerd met de Karate Pig, met behulp van een vechtsport die op een volledig originele manier zeer bekend is. Karate-fans zullen betoverd worden door het idee van deze online gokkast.

Symbolen

De Karate Pig gokautomaat is bedoeld voor iedereen, maar in het bijzonder voor degenen die de wereld van karate kennen. Er is niets bijzonder negatiefs aan deze gokkast die perfect is gemaakt om entertainment en geweldige prijzen te bieden. Je zult glimlachen elke keer dat de rollen draaien en de symbolen worden weergegeven. Een van de sterke punten van het karatevarken is zeker een heel origineel thema, met een meester in de vorm van een big en al zijn vrienden om hem heen. Als belangrijke symbolen vind je de Boeddha, een lief katje, een Japanse muzikant, een sushibar, een bonsaiboom en vele andere originele symbolen om je altijd te verrassen. Dit alles zal uw spel aangenamer maken. Het nadeel is dat je met het basisspel geen enorme bedragen kunt winnen.

Betalingen

Aangezien de winst niet ongelooflijk zal zijn, moet je je spel baseren op speciale functies zoals gratis spins en bonussen. Het mooie van het Karate Pig is dat het kan worden genoten door een breed spectrum van spelers met verschillende kenmerken, in feite kunnen de tokens waarden hebben van 1 cent tot 10 en je kunt tot 5 munten inzetten op elk van de 40 winlijnen. Hiermee kunt u in totaal tot 200 munten per draai inzetten. Je kunt de gratis spins activeren met de scatter symbolen (Medal) op rollen 1 en 5 van de Karate Pig en je kunt genieten van 15 gratis spins en de vermenigvuldiger x2. Met 3 of meer Karate Bonus Pigs betreed je het multi-level bonusspel. Je kunt dus proberen om medailles te krijgen in het vervolg van de uitdaging, zowel in de Pork Chop als tijdens de Hammer Bonus. Je moet gewoon je vaardigheden met Karate Pig laten zien en je karateka-vaardigheden beheersen. Het is over het algemeen een leuk spel en je zult nooit genoeg krijgen van het spelen van de Karate Pig.

Categories Casino

Post Author: aborg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *