King Kong Slot Machine: gratis spel en recensie

Spelbeschrijving en idee

De fabel of tragedie die verband houdt met de naam King Kong is bekend bij iedereen, jong en oud en de cinematografische transposities, in karton, strips hebben de wereld rondgereisd en daarom mocht een gokautomaat die dit interessante thema behandelde niet ontbreken. King Kong doet dit dankzij zijn 5 spoelen en 25 niet-progressieve betalingslijnen. Cryptologic heeft een gepassioneerd spel gemaakt dat Scatter- en Wild-symbolen biedt, evenals gratis spins en een totale jackpot die kan oplopen tot € 150.000. Een aangrijpend liefdesverhaal dat eindigt in bloed, herhaalde emoties in deze adrenaline-aangedreven online slot. Het is duidelijk dat de gokkast is ontworpen met de bijzondere fasen van de film in gedachten, inclusief de bonusspellen binnen de King Kong. Wat zou je geven om King Kong het Empire State Building te zien beklimmen?

Symbolen

De King Kong-slot biedt alle klassieke symbolen die verband houden met dit verhaal. De achtergrond laat je de stad zien die vermoedelijk New York zou kunnen zijn, en zodra je de King Kong Smash-bonus binnengaat, zul je een aantal mooie zien. De rollen zitten vol beslissende momenten uit de film, maar ook personages uit het verhaal. Geanimeerde symbolen zijn onder meer oude videocamera’s, schedels, dinosaurussen, schepen, jagers, vliegtuigen, handboeien, Anne, Jack en King Kong persoonlijk. De actie werd meesterlijk gebalanceerd door de ontwikkelaars om die gespannen sfeer te bieden die van deze game verwacht zou worden en met geluidseffecten van hoge kwaliteit. King Kong is het Wild-symbool dat alle andere symbolen kan vervangen om u de beste combinaties te geven (behalve het Scatter-symbool).

Betalingen

De inzetten op de King Kong-slot zijn zeer gevarieerd en beginnen vanaf 1 cent tot een maximum van € 20 per token via 15 verschillende denominaties om uit te kiezen. Cryptologic gaf dus alle spelers de kans om hun geluk te beproeven bij King Kong door meerdere inzetmogelijkheden aan te bieden. Je hebt ook de mogelijkheid om de autoplay-optie in te stellen om tot 99 spins te hebben zonder het spel te hoeven beheren. Als het Wild-symbool op de derde rol verschijnt, ga je naar de “Go Ape” -modus en ervaar je een indrukwekkende animatie en heb je meer kans op grote winsten. De belangrijkste bonus is de King Kong Smash, die begint op minimaal 3 King Kong om prijzen en gratis spins te winnen. Alle functies van deze gokkast passen perfect bij het thema met betrekking tot de geschiedenis van King Kong en plezier is gegarandeerd.

Categories Slots

Post Author: aborg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *