Just Jewels Deluxe gokautomaat: gratis spel en recensie

Beschrijving en idee van het spel Just Jewels Deluxe gokautomaat

De Just Jewels Deluxe gokkast biedt u 5 rollen om de beste combinaties te kunnen bereiken op 10 betalingslijnen. Novomatic biedt u een slot met Scatter-symbolen en een totale jackpot van maximaal € 50.000. Als je een passie hebt voor kostbare edelstenen en sieraden, is het tijd om een slot binnen te gaan op basis van ongebreidelde luxe, rijkdom en een goed leven. Dit is waar de Just Jewels Deluxe gokautomaat over gaat.

Symbolen

Speel de Just Jewels Deluxe gokautomaat op zoek naar de symbolen waarmee je de beste combinaties kunt maken en de hoogste online prijzen kunt winnen. Dankzij ten minste 3 Scatter-symbolen kunt u een prijs winnen en onthoud dat als u meer dan één combinatie sluit, u alleen de grootste met de Scatter-symbolen krijgt uitbetaald en deze wordt opgeteld bij de andere winsten.

Betalingen

Door het spelen van de Just Jewels Deluxe gokkast heb je verschillende inzetmogelijkheden. U kunt zelfs minimaal 4 cent inzetten op een enkele betalingslijn tot € 100. Dankzij dit brede scala aan mogelijkheden is de gokkast geschikt voor zowel budget-spelers als spelers die gewoon hun tijd in vreugde willen doorbrengen. Om winsten te krijgen, moet u de uitbetalingstabel raadplegen en proberen de symbolen van links naar rechts uit te lijnen. Zodra u erin bent geslaagd een winnende combinatie te sluiten, wordt u de optie Risico aangeboden. Hiermee kun je je lot uitdagen om je winst te verdubbelen door te spelen op 50% van de mogelijkheden.

Categories Roulette

Post Author: aborg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *