Jack Hammer slotmachine: gratis spel en recensie

Spelbeschrijving en idee

We zitten in een stripboek en een komisch thema gele gokkast, met een privé-detective als hoofdrolspeler, zijn naam is natuurlijk Jack Hammer en er zullen veel wisselvalligheden in deze gokkast leven. De echte titel van de gokkast is Jack Hammer vs Evil Dr. Wuten. Aan het begin van het spel heb je het gevoel dat je met een slot met 5 rollen speelt, maar na korte tijd zul je merken dat je te maken hebt met een slot met 15 rollen.

Symbolen

De Jack Hammer symbolen zijn erg origineel en leuk, we gaan van de detective Hammer naar de verschillende karakters van het verhaal: Evil Dr. Wuten en ook Evil Zeppelin. Andere symbolen zijn de telefoon, het drankje, de krant, de assistent van Dr. Wuten, de racewagen, een jonge man die de tijdschriften verspreidt en ook een luchtballon. Een goed geluid biedt je een compleet spel van alles waar je naar op zoek bent en projecteert je in de wereld van strips. De animaties zijn erg boeiend en perfect voor het thema.

De minimale waarde van het token is 1 cent tot een maximum van 1 euro en je hebt spelniveaus van 1 tot 10 euro. U heeft dus een eenvoudig berekende maximale inzet. Het spel is geschikt voor zowel standaard of beginnende spelers als voor high roller spelers.

Betalingen

De uitbetalingstabel legt de waarde van alle combinaties uit. Als je 5 of meer Free Spin-symbolen vindt, krijg je de klassieke gratis spins door een scherm te openen dat lijkt op een bonus en moet je een missie voltooien met Jack Hammer. Met een totaal van 15 gratis spins kun je tot 30 gratis spins krijgen. Het Wild-symbool is erg belangrijk en bevindt zich altijd in de stripstijl en kan worden vervangen door alle andere symbolen in de winnende combinaties (behalve het Scatter-symbool).

Dankzij deze mogelijkheid die Jack Hammer biedt, maak je kans op grote bedragen, vooral dankzij de Sticky Win (hoofdkenmerk van deze slot). Als je eenmaal een winnende combinatie hebt, blijven de symbolen in de tussentijd steken, terwijl de andere zullen roteren en nieuwe winnende combinaties creëren. Dit alles tot een spin die geen winst oplevert. Jack Hammer is het eerste NetEnt-product dat dit type optie biedt. Door het grote succes van deze modus konden Zweedse ontwikkelaars deze modus ook in andere slots implementeren.

Categories Casino

Post Author: aborg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *