HANDEN IN POKER

Five Quality – Dit is de best mogelijke hand en kan alleen worden geblokkeerd als ten minste één van de kaarten een joker is. De vijf soorten vertegenwoordigen vier dozijn en een gemeenschappelijk teken dat bestaat uit twee koninginnen en drie gemeenschappelijke tekens.

Direct Flushing – Wanneer alleen reguliere verpakkingen in gebruik zijn en er geen jokers aanwezig zijn, is dit de best mogelijke hand. Vijf identieke kaarten van dezelfde reeks, zoals 10, 9, 8, 7, 6 of harten, vormen een rechte kleur.

Vier op een rij

Full House – Een full house bestaat uit drie kaarten van het ene niveau en twee kaarten van een ander, zoals drie 8’s en twee 4’s.
Een reeks is een hand die bestaat uit vijf identieke kaarten die niet in dezelfde volgorde staan. Clubs Q, 10, 7, 6 en 2 zijn typische gevallen.
Straight – Een hand met vijf kaarten waarin geen van de kaarten van dezelfde soort is. Denk bijvoorbeeld aan de getallen 9, 8, 7, 6 en 5.
Drie kwaliteiten – Drie boeren, zeven en vier, deze combinatie heeft drie kaarten van gelijke waarde en twee verschillende klassen.
Twee paren – Deze hand heeft twee paren van de ene ring en twee paren van de andere en een paar van dezelfde ringkaart, zoals Q, Q, 7, 7, 4, enzovoort.
Geen paar – Er is een woord “niets” in deze gewone hand. Er zijn geen paren tussen de vijf kaarten en alle vijf kaarten van dezelfde reeks of volgorde hebben dezelfde waarde. Als er meer dan een paar deelnemers zijn, worden de handen geplaatst volgens de hoogste kaart in elke hand, een hand met een aas is beter dan een hand met een koning, enzovoort.

DOEL VAN HET SPEL

Spelers om de beurt totdat alle kaarten zijn aangekomen. Alle spelers moeten hetzelfde aantal chips in de pot hebben om de volgende kaart in hun hand te houden.
De beste pokerhand wint de pot. CONTRACT is een non-profitorganisatie die ernaar streeft het leven van mensen te verbeteren.


Elke speler krijgt twee kaarten, één voor elke eierstok. De dealer deelt vijf kaarten – drie tegelijk, dan één, dan nog een – aan elke speler die ze kan gebruiken om de beste hand van vijf kaarten mogelijk te maken.

PLAATS HET SAMEN

Elke Hold’em-speler krijgt twee privékaarten (“kaartkaarten”), die alleen aan hen worden gedeeld. Vijf gemeenschappelijke kaarten worden geopend om een ​​”bord” te vormen. Alle spelers in het spel gebruiken deze vooraf gedeelde gemeenschappelijke kaarten in combinatie met hun persoonlijke kaarten om de best mogelijke pokerhand van vijf kaarten te creëren. In Hold’em kan een speler de best mogelijke pokerhand van vijf kaarten bouwen met elke combinatie van de zeven beschikbare kaarten, waaronder één, één of twee persoonlijke kaarten.

gordijnen

De Hold’em button ” of dealer button ” geeft aan welke speler de dealer is voor het huidige spel. Voordat het spel begint, moet de speler op de knop “small blind” drukken, de eerste inzet die nodig is om de klok te starten. De “big blind”, die twee keer zo groot is als de kleine blind, wordt rechtstreeks vanuit de kleine blind gestuurd, maar de blinds kunnen variëren afhankelijk van de gebruikte inzetstructuur en de inzetstructuur.

De big blind is hetzelfde als de small blind in Limit-spreuken, en de small blind is normaal gesproken half zo groot als de big blind, maar kan groter zijn, afhankelijk van de inzet. In $ 2 / $ 4 Limit is bijvoorbeeld de kleine blind $ 1 en de grote blind $ 2. De small blind in $ 15 / $ 30 limiet is $ 10 en de big blind is $ 15.
De grootte van de blinds bepaalt de inzet in Pot Limit- en No Limit-spellen (bijvoorbeeld $ 1 / $ 2 Hold’em heeft een kleine blind van $ 1 en een grote blind van $ 2).

Elke speler kan in de pot worden gegooid. Elke speler heeft nu twee of drie hole cards in de hand. Beginnend met de speler “under the gun”, beweegt de inzet met de klok mee rond de tafel (direct met de klok mee vanaf de big blind).
Mogelijkheden voor weddenschappen voor spelers Mogelijkheden voor weddenschappen voor spelers
Fold, check, bet, call en raise zijn opties in Hold’em, net als in andere pokervarianten. De kansen worden bepaald door het gedrag van de vorige speler. Als er nog niemand heeft ingezet, kan de speler beslissen om te checken (zonder hun handen in te steken, maar hun kaarten vast te houden) of in te zetten. Na de inzet van een speler kunnen andere spelers rollen, callen of verhogen. Callen lijkt zich zorgen te maken over hoeveel geld de vorige speler heeft opgehaald. Een verhoging betekent niet alleen de vorige premie, maar ook de aanpassing van de huidige premie.

Categories Blog/Casino

Post Author: onlinespellen

BlackJack Game