Gold Factory

Gold Factory maakt deel uit van de nieuwe gamereleases van Microgaming in juni 2011. De Gold Factory doet precies dat – slingert de hele dag goud uit. Het spel bevat kleurrijke en vermakelijke graphics van een luchtige aard, met cartoony deuntjes die garanderen om je geest te verheffen en je winsten te verhogen.

De belangrijkste attractie van Gold Factory is de bonusfunctie op meerdere niveaus die wordt geactiveerd door 3 of meer Gold Bonus-munten overal op de rollen. Deze bonusfunctie bestaat uit een primair niveau en 2 secundaire niveaus die worden geactiveerd door het vinden van speciale tokensymbolen in het hoofdbonusniveau.

Bij binnenkomst in de Boiler Room krijgt de speler 4 picks. Deze keuzes geven winwaarden of speciale tokens die je toegang geven tot de Reactor Bonus of tot de Free Spins Bonus. Als de speler het geluk heeft om toegang te krijgen tot de Reactor Bonus – blijft de speler items kiezen die willekeurige beloningen bevatten, totdat een van de reactoren defect raakt. Dit zal echter geen einde maken aan de bonus van de speler. De speler wordt teruggebracht naar de stookruimte om door te gaan met de resterende picks.

Het vinden van het Gratis Spins token in de Boiler Room brengt je door naar de Free Spins Bonus. Hier draait de speler 2 monitoren om een aantal gratis spins te onthullen. Tussen 10-35 gratis spins kunnen worden gewonnen, waarbij alle prijzen tijdens de functie worden verdubbeld.

Mega Moolah Zomertijd Progressieve Slot

Mega Moolah Summertime belooft je wat groot geld te verdienen met een Wild, Free Spins en vier Progressive Jackpots (waarbij je een wiel draait om te winnen); dit is het seizoen om te koesteren in de glorie van je winsten. Hoe hoger je inzet, hoe groter je kansen om de progressieve jackpot te winnen.

Het Scatter Beach biedt je de beste picknickhotspot, met 15 gratis spins waarbij je winsten met 3x worden vermenigvuldigd, zorgt je vakantiebestemming voor een zomer om nooit te vergeten. Dit spel sizzling met plezier in de zon, dus surf je een weg naar grote winsten en meer spannende vakanties, door Mega Moolah Summertime te spelen – Het seizoen dat je niet mag missen!

Johnny Specter Video Slot

Kijk uit voor de nieuwste ghost busting superheld – Johnny Specter. Johnny is op zoek naar ondeugende geesten met een bepaalde geest bovenaan zijn lijst. Deze behulpzame geest zwerft over de rollen op zoek naar een symbool om te achtervolgen door het wild te maken, wat meer winnende combinaties voor de gelukkige speler betekent.

Let op het spookhuis op de 5e rol. Dit spookhuis brengt drie geesten naar boven om uit te kiezen. Kies een van de drie voor een aantal enge goede prijzen. Als dat niet genoeg opwinding voor je was, kijk dan uit voor de gratis spin scatter spoken. Als je er drie of meer vindt, kun je achterover leunen en genieten van een aantal gratis spins waar prijzen worden verdubbeld.

Categories Casino

Post Author: admin

BlackJack Game