Bij het videoslot Fruitshop zijn er vele verschillende prijzen te winnen. Naast het winnen van geld, kan je ook gratis rondes verdienen. Zo kan je tot maximaal vijf gratis rondes winnen. Dit is natuurlijk mooi, want je speelt gratis en je kan nog eens geld winnen ook. Ook zijn er jokers in het spel te vinden. Naast de jokers komen er ook vermenigvuldigers voor. Je gewonnen prijs wordt dan misschien wel drie of vier keer verdubbeld.

Afbeeldingen

De naam van de gokkast ,Fruitshop,  zegt het eigenlijk al. De afbeeldingen op de rollen zijn in de vorm van fruit. Zo zijn er kersen, meloenen, sinasappelen en nog veel meer soorten fruit terug te vinden. Op de Fruitshop kast zijn vijf rollen en drie rijen geplaatst. De maximale inzet is één euro en de minimale inzet is één eurocent. Je kan niet een aantal winlijnen kiezen, maar wel inzetniveaus. Net zoals bij vrijwel alle andere videoslots kan je ook de autoplay functie inschakelen. Je kan dan een aantal aanklikken en de rollen draaien dan automatisch. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is kijken en tussendoor misschien nog een keer je inzet te wijzigen.

Gratis spelen

Wil je eerst wennen aan de kast, dan is dat geen probleem. Je kan de kast gratis uitproberen en zolang spelen totdat je voor het echt geld gaat spelen. Je kan natuurlijk ook besluiten om gewoon heel de tijd gratis te spelen. Het is leuk om te doen en winnen is altijd leuk. Onder de afbeeldingen kan je zien hoeveel je per ronde hebt gewonnen.

Helemaal onderaan de kast kan je ook zien wat je resterende saldo is en hoeveel je inzet op dat moment is. Neem eens een kijkje op Casino en probeer de Fruitshop eens gratis uit. Misschien is deze videoslot wel iets voor u.