Bingo spellen spelen is een populaire bezigheid van vrouwen op het internet. Zo spelen vrouwen urenlang online bingo, waarom? Omdat het gewoon hartstikke gezellig is en je ook nog eens leuke prijzen kunt winnen. Een bingospel is voorzien van een chat, tenminste, in de internet versie van het spel. Normaal zou je op een bingoavond ook gezellig met anderen kletsen en dat gebeurt op het internet niet minder. Win je de bingo dan word je gefeliciteerd, ook al winnen de anderen dan niets, ze gunnen je die bingoprijs echt wel! Daarom is het ook erg gezellig, want iedereen gunt de ander tijdens de bingo spellen wel de prijs die er elke ronde weer op je ligt te wachten. Doe eens gezellig mee en beleef ook die spanning als je nog maar een paar nummers over hebt voordat je die mooie prijs kan winnen!

De bingokaart

Als het lang geleden is dat je een van de bingo spellen hebt gespeeld dan is het wellicht handig om eerst even een korte inleiding te krijgen. Bij de meeste online bingo wordt er gespeeld met 75 bals bingo kaarten. Dit betekent dat elke kolom een selectief aantal cijfers bevat. Dit telkens in een reikwijdte van vijftien cijfers. In de eerste kolom onder de B kan je dus de cijfers tussen de nummer 1 en 15 terug vinden. Word er dus het cijfer 8 genoemd dan weet je gelijk in welke kolom je moet kijken of jij dit cijfer ook op je kaart hebt staan. Zo maakt dat het spelen van bingo spellen al stukken gemakkelijker en hoef je niet telkens elke kolom op je bingo kaart(en) na te kijken als er een cijfer word genoemd en dat scheelt enorm veel tijd. Bij sommige bingo aanbieders word er overigens ook de 90 bals bingo aangeboden, maar deze word in verhouding met de 75 bals bingo minder gespeeld.

Automatisch krassen

De automatisch krassen functie bij de internet bingo spellen maken het mogelijk om meer bingokaarten tijdens een bingo ronde te kopen. Zo hoef je zelf dus niet meer te krassen, maar kan je dus gezellig in het bingospel chatten met de mede spelers die ook bij die aanbieder aan het spelen zijn. Het is dan ook zeker de moeite om eens mee te spelen, ook als je nog niet weet hoe de bingokaarten in elkaar steken en hoe het er bij de online bingo spellen aan toe gaan. Zeker een aanrader om bij een aanbieder als bingo te beginnen, waar je gelijk bij aanmelding 3 euro gratis bingo tegoed krijgt om mee te gaan spelen. Zo kan je de bingo spellen dus eerst uit proberen voordat je hoeft na te denken of je de online bingo met geld wil gaan spelen. Speel dus gezellig mee bij de online bingo als bingo en praat ook gezellig mee met de andere spelers over de bingo chat. Van onze kant zeker een aanrader om te beginnen met het bingospel, want het is er heel erg gezellig!